Wie zijn wij?

Gijs Proost Fotografie-_GPF0144Jaap Stoutjesdijk is reeds dertien jaar werkzaam in de zorg. Jaap is HBO opgeleid en heeft een sterke relatie naar gedrag en verslavingen. Eigenaar geweest van 5 psychologen praktijken en is thans zelfstandig ondernemer in coaching en begeleiding.

De passie van Jaap is u te coachen naar een gezond en zinvol bestaan waarin u als persoon, uw gezin en werk centraal staan.

Mensen weer grip op hun leven kunnen geven brengt mij iedere dag plezier in de dingen die ik doe. Mijn werk is gericht op kwaliteit en integriteit. Wat ikzelf niet beheers zal ik ook nooit uitvoeren doch in mijn samenwerkingsverbanden is wel alle specialiteit aanwezig om tot een verantwoorde dienstverlening te komen. Professioneel en doelgericht werken is voor mij iedere dag het uitgangspunt.